Armytek Dobermann Pro Magnet USB

F07501C
105.00
Varastotilanne
+
Lisää toivelistaan Vertaa
Maksuvaihtoehdot
Miksi valita meidät?

Jopa 10 vuoden vaivaton takuu Jopa 10 vuoden vaivaton takuu

100 % Taattua laatua! 100 % Taattua laatua!

14 päivän rahat takaisin -takuu 14 päivän rahat takaisin -takuu

Eurooppalainen valmistaja, jolla on oma tehdas Eurooppalainen valmistaja, jolla on oma tehdas

2 in 1 taktinen taskulamppu, jossa on magneettilataus

Dobermann Pro on malli, jossa on kapea valokulma ja tasainen siirtyminen keskipisteen ja sivuvalaistuksen välillä. Kompaktin rungon ja vaikuttavan valotehon yhdistelmä tekee Dobermann Pro:sta 2 in 1-taskulampun taktiseen ja jokapäiväiseen käyttöön.

Taskulamppu, jonka kirkkaus on 1500 lumenia, soveltuu parhaiten tehtävien ratkaisemiseen keskipitkillä 100-200 metrin etäisyyksillä (maksimivaloetäisyys 368 metriä). Dobermann Pro voidaan ottaa mukaan pitkille matkoille tai ulkoiluun. Kuten kaikki päivitetyn taktisen linjan mallit, tämäkin on valmis huipputekninen ratkaisu, jossa on ladattava akku ja magneettikaapeli latausta varten mistä tahansa USB-virtalähteestä. Rungon vakiohalkaisija 1 tuuma mahdollistaa taskulampun käytön taktisten lisävarusteiden kanssa: kaikki kiväärikiinnikkeet ja alkuperäiset etäkytkimien. Mukana on kestävä nylonkotelo, teräsklipsi ja rannehihna mukavaa päivittäistä käyttöä varten.

Dobermann Pro — 2 in 1 taskulamppu

Taktinen

 • Kestää minkä tahansa kaliiperin aseiden rekyyliä parannettujen jousien ja ohjaimen sijoittamisen ansiosta vahvistettuun kapseliin, jossa on suojaava yhdiste
 • Halkaisijaltaan 1 tuuman vakiorunko on yhteensopiva kaikkien lisävarusteiden kanssa, mukaan lukien alkuperäinen magneettinen etäkytkin ja magneettinen asekiinnike, joka voidaan nopeasti irrottaa ja asentaa aseeseen

Jokapäiväinen

 • Kompakti rungon, mukava nailonkotelo, teräsklipsi ja rannehihna päivittäistä käyttöä varten

Kehittyneempiä laitteita

Otepysäytin

 • Trauman kestävä ergonominen silikoninen otepysäytin takaa mukavan taktisen otteen

Nailonkotelo

 • Erittäin kestävä nailonkotelo, jossa on useita kiinnitysvaihtoehtoja: mihin tahansa vyön leveyteen, Molle-vyöhön, varusteisiin kestävän teräsrenkaan ansiosta

Klipsi

 • Teräsklipsi, jossa on kulutusta kestävä musta titaanipinnoite vaatteisiin, varusteisiin tai vyöhön kiinnittämistä varten

Rannehihna

 • Rannehihna on valmistettu erittäin kestävästä paracordista, jossa on säädettävä koko ja teräksinen koukkusilmukka nopeaa irrottamista ja asentamista varten taskulamppuunDOBERMANN PRO:N UUDET OMINAISUUDET

Vaikuttavaa tämän kokoluokan valon ominaisuudet: erityinen tarkkaan suunniteltu heijastin kompaktissa päässä High Intensity -diodille, joka tarjoaa 1.5 kertaa enemmän valoa kuin perinteinen diodi, ja heijastamaton karkaistu lasi luovat kapean valonsäteen, jossa on pehmeä siirtymä keskipisteen ja sivuvalaistuksen välillä 1400 lumenin kirkkaudella. Valopisteen halkaisija on 10 metriä 100 metrin etäisyydellä.

Päivitetty elektroniikka ja laiteohjelmisto: pidempi käyttöaika ja suurempi kirkkaus.

Uusi taktinen painike: äänetön elektroninen painike eliminoi havaitsemisen metsästyksen tai erikoisoperaatioiden aikana.

Nopea magneettinen lataus: täydellinen akku 18650 Li-Ion 3500 mAh latautuu 3 t 40 min.

Parannetut jouset: käytetään uusia jousia, jotka suojaavat akkua ja kuljettajaa paremmin ja lisäävät käyttötehoa.

Lisääntynyt luotettavuus: erityinen ohjaimen sijoitus ja kiinnitys taskulampun runkoon.

Tyylikäs runko: matta-anodisointi, lakoninen muotoilu, brändäys uudella yritystyylillä.

Laajennettu paketti: 3500 mAh suurikapasiteettinen akku ja nopea magneettinen USB-lataus mukana. Taskulamppu on käyttövalmis heti laatikosta.

Yhteensopiva magneettisen etäkytkin kanssa: valinnainen magneettinen etäkytkin, jonka avulla valo voidaan sytyttää hetkellisesti (vain kun painiketta painetaan) tai pysyvästi. Asennetaan helposti taskulamppuun yhdellä liikkeellä ilman, että takakantta tarvitsee irrottaa.

MAGNEETTILATAUKSELLA VARUSTETTUJEN TAKTISTEN TASKULAMPPUJEN EDUT

 • Pro Tehokas elektroniikka takaa valon tasaisen kirkkauden jopa -40 °C:ssa ja epätäydellisesti ladatun akun kanssa.
 • Pro Kahdenlainen valvonta: metsästys ja taktinen valvonta. Taktinen tyyppi mahdollistaa nopean pääsyn maksimikirkkaustilaan ja Stroboskooppiin.
 • Kaksivaiheinen elektroninen painike on samanlainen kuin mekaaninen painike, siinä on kaksi painamistasoa, ja siitä on tullut hiljainen, ja sen käyttöikä on kasvanut yli 20 kertaa.
 • Kuperan painikkeen ansiosta taskulamppu on helppo kytkeä päälle kämmenellä.
 • Innovatiivisen tekniikan ansiosta voit käyttää mitä tahansa 18650 Li-Ion -akkuja, joiden purkausvirta on 10A, ja se tarjoaa täydellisen suojan oikosulkuja vastaan, vaikka magneettinen portti joutuisi kosketuksiin metalliesineiden kanssa.
 • Yksiosainen lentokonealumiinirunko, mattapintainen erikoisanodisointi ilman teräviä nystyröitä.
 • Teräs silmiinpistävää kehys, jossa on musta mattapintainen heijastamaton titaanipinnoite, joka eliminoi havaitsemisen, ja jota käytetään optisen järjestelmän lisäsuojana pudotettaessa ja iskujen murskaustyökaluna.
 • Aktiivinen suojaus yli +58 °С:n ylikuumenemista vastaan reaaliaikaisesti ja varoitus akun heikosta latauksesta.
 • Täysin suojattu vedeltä, lialta ja pölyltä IP68-luokituksen mukaisesti — lyhty toimii jopa 25 metrin syvyydessä 5 tuntiin asti. Kestää pudotukset 10. kerroksesta.
 • Kestävä ja vedenpitävä magneettiportti.
 • Täysi 10 vuoden takuu.

18650 Li-Ion -akku (3500 mAh) mukana.

Taskulampun vakaan toiminnan varmistamiseksi suosittelemme käyttämään merkkituotteen 18650 Li-Ion -akkuja, joissa ei ole suojakorttia, tai akkuja, joissa on suojakortti, joka tarjoaa 10A:n purkausvirran.

Valo ja optiikka
Värikäs lämpötila:
White
Optiikka :
Tasainen heijastus
Valovirta, lumenia:
1500 lm
Valoetäisyys, metriä:
368 m
Kirkkauden vakauttaminen :
Full (constant light)
Keskipiste:Sivuvalaistus:
6°:40°
Toimintatilat
Toimintatilojen määrä:
6
Toiminta-aika maksimitilassa:
1 h 33 min (710 lm after 3 min)
Toiminta-aika minimitilassa:
32 h
Strobo-tila:
Mitat ja paino
Pään halkaisija:
33.5 mm
Rungon halkaisija:
25.4 mm
Pituus:
150 mm
Paino (ilman akkua):
114g
Runko
Materiaali :
Aircraft-grade aluminium
Hankausta estävä pinnoite :
Premium type III kova-anodisointi 400HV
Pölyn ja vedenpitävä standardi :
IP68
Turvallinen sukellussyvyys:
25 m
Turvallinen putoamiskorkeus:
25m
Käyttölämpötila:
-40..+40 °C
Elektroniikka
Akkujen yhteensopivuus:
1x18650 Li-Ion
Mahdollisuus käyttää suojattuja paristoja:
Mahdollisuus käyttää suojaamattomia paristoja:
Suojaus tahatonta aktivointia vastaan:
Akun tilan värimerkki:
Alhaisen pariston merkkivalo:
Armytek Etäkytkin ARS-01
A00801

Remote controls are needed for various applications when it’s problematic to switch a flashlight on and off directly. Tactical remote switch must possess the same durability characteristics as a quality flashlight. Armytek remote controls are made from strong and reliable materials and provide comfortable use on gun barrel or bike handle bar. Depending on a desirable length you can choose a remote switch with flat or curl cord to adjust it to your equipment for easy and fast access to the tactical flashlight.

13.00
Varastotilanne
A04901

MRS-01 — a unique magnetic remote switch for instantaneous lighting (only when a button is pressed) and continuous lighting. Easy mounting, no need to remove the cap of the lamp. Compatible with Armytek tactical illuminators with magnetic charger.

19.00
Varastotilanne
Armytek Etäkytkin ARS-01 (kiertyvä johto)
A00802

Remote controls are needed for various applications when it’s problematic to switch a flashlight on and off directly. Tactical remote switch must possess the same durability characteristics as a quality flashlight. Armytek remote controls are made from strong and reliable materials and provide comfortable use on gun barrel or bike handle bar. Depending on a desirable length you can choose a remote switch with flat or curl cord to adjust it to your equipment for easy and fast access to the tactical flashlight.

15.00
Varastotilanne
Armytek Virheitä suotimia for Dobermann valaisimille
A006FD

Virheitä suotimia käytetään pääasiassa taktisissa olosuhteissa kuten metsästäessä. Vihreä valo ei pelästytä eläimiä, se ei näy sivulta katsottuna, eikä paljasta sijaintiasi.

9.00
Varastotilanne
A005FD

Punaisella suotimella on useita sovelluksia. Jotkut eläimet eivät näe punaista valoa; se sopii yömetsästykseen ja kartanlukuun koska se ei häiritse yönäkölaitteita. Punaista valoa käytetään myös usein merkkivalona mm. opastuksessa.

9.00
Ei varastossa

No posts found

Kirjoita arvostelu

Manual (Manual_Dobermann_v1.5_Pro-ML-full_rev_00-0000.pdf, 456 Kb) [Lataa]

Yli
1 100 000 valaisinta
myyty ympäri maailmaa
VOIT OLLA KIINNOSTUNUT
 • Äskettäin selattu
 • Suosituimmat
Nopea ja laadukas toimitus

Ilmainen lähetys yli 120 € tilauksille

Laadunvarmistus ja palvelut

10 vuoden vaivaton takuu valaisimille

Tuotteen palautus 14 päivän aikana

Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla ostamaasi tuotetta