Varoitus Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
+358942457566

* English only

Mon-Fr 09:00 - 17:00 (GMT+2)

Armytekistä

Toiminta on alkanut jo vuonna 2007, jonka jälkeen olemme osallistuneet yli 50 kansainväliseen näyttelyyn eri mantereilla. Tällä hetkellä tuoteperheeseemme kuuluu 32 valaisin mallia ja 12 erilaista lisävarustetta, jotka ovat edustettuina 52 eri valtiossa. Lähitulevaisuudessa julkaisemme 21 uutta valaisin mallia, jotka yhdessä vanhojen mallien kanssa kattavat merkittävän osan valaisin markkinoista. Yhtiömme omistaa monia patentteja ympärimaailman.

Lähes kaikki valaisimet voidaan heittää kymmenennestä kerroksesta tai upottaa jopa 50m syvyyteen. Miksi?

Valaisimet kestävät kaikki korkeimmat mahdolliset turvallisuus ja kestävyys vaatimukset. Tuotteillamme on 10-vuotta vaivatonta takuuta.

Me murramme myyttejä. Ei enää kompromisseja. Unohda kaikki mitä tiesit aikaisemmin valaisimista.

Miten eroamme toisista yrityksistä?

  • Suunniteltu erityisesti sinun tarpeisiisi
  • Tiimi sisältää tutkijoita ja insinöörejä avaruus- ja armeija-alalta
  • Parhaat ja luotettavimmiksi todetut komponentit USAsta ja Japanista
  • Erityinen huomio kiinnitetään kestävyyteen ja teknologiaan,ei pelkästään muotoiluun


Tehtävämme on tarjota ihmisille maailman luotettavimpia ja teknisesti kehittyneimpiä valoja.

Miten se on tehty?
Kiinnostuimme LED-valaistuksesta vuonna 2007 muiden joukossa ja sen tehokkuuden ja mukavuuden ansiosta meistä tuli aktiivisia käyttäjiä. Siihen aikaan LED markkinoilla olevat Eurooppalaiset ja Yhdysvaltalaiset yritykset tarjosivat kalliita ja vanhanaikaisia tuotteita. Toisaalta Kiinalaiset tuottajat valmistivat hyvännäköisiä moderneja tuotteita kohtuullisilla hinnoilla, mutta ne olivat teknologisesti ”hiomattomia” monesta näkökulmasta. Tämä johtui siitä koska valmistajille tuotteiden ulkonäkö ja myyntimäärät olivat tärkeimpiä kuin laatu tai kestävyys. Yleensä he kopioivat tuotteiden ulkomuodon käyttämällä kotimaisia komponentteja ja säilyttävät alkuperäisen prototyypin tuotekuvauksen.

Mielenkiintoisin osa oli vasta edessä.

Edut, jotka erottavat meidät kilpailijoista, antavat meille mahdollisuuden aloittaa uuden vaiheen kehityksessämme ja sijoittua arvokkaaseen paikkaan LED-valaistuksen markkinoilla.

1. Olemme koonneet kansainvälisen ryhmän kehittäjiä Euroopasta ja Venäjältä.

Ryhmä koostuu parhaimmista tutkijoista, insinööreistä ja suunnittelijoista armeija-, lentokone- ja avaruusteollisuuden aloilta. He tekevät kovaa työtä luodakseen maailman innovatiivisempia ja teknisesti edistyksekkäimpiä valaisimia. Itse asiassa vain tälläiset ihmiset voivat löytää olennaisia ongelmia virtalähteissä, elektroniikassa, suunittelussa ja optiikassa, missä ja milloin vain. Insinöörimme eivät koskaan suostu kompromisseihin, he haluavat parantaa jokaisen yksityiskohdan ja löytää parhaiten soveltuvat materiaalit. Heidän tavoitteena on saavuttaa täydellisyys ja kokemuksensa ansiosta he pystyvät siihen.

2. Useiden vuosien ajan olemme keränneet asiakkailta käyttö kokemuksia, joiden avulla olemme pystyneet panostamaan valaisimien laatuun ja luotettavuuteen.

Asiakkaina tarkoitamme upseereita ja erikoisjoukkoja, metsästäjiä ja sukeltajia, palomiehiä ja pelastajia, speleologeja ja pyöräilijöitä -innostuneita ja vaativia ihmisiä.

Kuten LED -valojen käyttäjät – emme ole kiinnostuneita pitkästä tarpeettomien ominaisuuksien luettelosta. Tarjoamme ominaisuuksilta ainutlaatuisen tuotteen , joka sopii nykymaailman vaatimuksiin ja kohtaa asiakkaan odotukset.

3. Valmistaaksemme luotettavia valaisimia jätimme kiinalaisten komponenttien (tunnettujen brändien halpojen analogien) käytön kokonaan.

Päätimme käyttää tuotteissamme pelkästään parhaita LED:ejä ja USA:ssa ja Japanissa valmistettuja huipputeknologista elektroniikkaa saavuttaaksemme käänteentekeviä ja ennennäkemättömiä tuloksia. Loimme meidän ensimmäisen taktisen valaisimemme Predatorin, joka yhdisti itsessään monia innovaatisia ratkaisuja (joihin alussa monet ihmiset jopa kieltäytyivät uskomasta). 

4. Teimme strategisesti oikean päätöksen avattuamme omaan tehtaan Kiinaan vuonna 2009.

Tehdas perustettiin, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme ympäri maailmaa meidän vankkarakenteisia ja veden upotuksen kestäviä korkeanlaatuisia valaisimia parhailla hinnoilla lyhyellä toimitusajalla.

Loistavien valaisimien ominaisuudet ovat todistetusti vahvistettu vuodesta toiseen asiakkaiden mielipiteillä, arvostelijoiden mittauksilla ja erikoisjoukoilta saamilla positiivisilla palautteilla.

Nykyään meidän tehtaamme on 6-kerroksinen rakennus, joka on varustettu moderneilla tuotantolaitteistolla, huipputeknologisella välineistöllä, erittäin luotettavilla materiaaleilla ja erikois laadunvalvontajärjestelmällä.

5. Meidän nimeämme Armytek ei valittu vahingossa. Se on peilikuva yrityksen visiolle: Tuotamme Armeijan vaatimusten mukaisia luotettavia tuotteita ja käytämme viimeisimpää huippu- teknologiaa.

Hämmästyttävin tosiasia on – kun käytämme kaikista edistyksellisintä huippu-teknologiaa saavutamme tason, jonka avulla insinöörimme pystyvät löytämään täydellisen ratkaisun huippuominaisuuksilla, jotka ovat arvokkaita jokaiselle asiakasryhmälle.

Yhtiömme on levittäynyt ympäri maailmaa.Tämä johtuu siitä, että pienestä aktiivisesta ja kunnianhimoisesta ryhmästä on syntynyt joukko samanhenkisiä ihmisiä. Olemme täysin varmoja tuloksestamme ja olemme todella kiinnostuneita siitä mitä voimme tarjota sinulle.

Nämä edut, jotka erottavat meidät kilpailijoista, antavat meille mahdollisuuden saavuttaa uusi vaihe kehityksessämme ja ottaa arvokas positio LED-valaistuksen markkinoilla. Jatkamme edistyneen teknologian mukaan valmistettujen tuotteiden myymistä onnistuneesti. Viimeisten vuosien aikana olemme luoneet yhteyksiä asiakkaisiin yli 30 maasta. Yhteistyö Armytekin kanssa perustuu luottamukseen ja pyrkimykseen tyydyttää tärkeimpiä asiakkaiden vaatimuksia. Jatkuvan palautteen avulla voimme reagoida nopeasti asiakkaiden tarpeisiin ja parantaa tuotteitamme ylittämällä itsemme.

Tiimimme on päämäärätietoinen, joka näyttää suunnan kehitykselle ja uusille trendeille.