Tulee Jälleenmyyjäksi

Armytek Optoelectronics Inc. On maailmankuulu korkean teknologian valaisinten, laturien ja tarvikkeiden valmistaja. Tänä päivänä Armytek yhtiön tuotteet myydään yli 75 maassa ja meillä on tuhansia pysyviä kumpaneita. Meidän taskulamput ovat erittäin kysyttyjä kaikilla aloilla: aktiivinen vapaa-aika ja liikunta, kalastus ja metsästys, autojen huolto, korjaus ja rakentaminen.

Armytekin edut


Korkea tuotto

Edulliset olosuhteet ja joustava hinnoittelu oman tuotannon ansiosta Kiinassa. Ei ole minimitilausrajaa.


Nopea toimitus

Meillä on maailmanlaajuinen varastojen verkosto. Tuotteet ovat aina valmiita toimitettaviksi. Edullisimmat hinnat suorille toimituksille tehtaalta.


Luotettavuus

Alhainen viallisten tuotteiden määrä — alle 1%, erilaisten tuotteiden 24 h koekäyttö. Vain parhaat komponentit: Cree ja Samsung ledit, USA:n ja japanilainen elektroniikka, ilmailualumiini.


Uniikki huolto

Täydellinen tuki ja yhteydenpito alkaen tilauksesta määräaikaishuoltoon. Ammattimainen asioiden hoito, nopea korjaaminen ja vaihto.


Oma tehdas

Jokainen tuotantovaihe on eurooppalaisten asiantuntijoiden valvonnassa paikan päällä. Kehityksessä on mukana ammattilaiset asiantuntijat armeijan, ilmailu-, avaruus- ja muita aloita.


Yksilölliset tilaukset (OEM)

Tuotteiden kehitys alusta lähtien, sarjatuotteiden muokkaaminen sekä räätälöinti sinun ja sinun asiakkaiden tarpeisiin.


Markkinointituki

Meiltä saa kaikki markkinointi- ja mainosmateriaalit: lehtiset, mainoskirjaset, katalogit jne.


Kokemus

Ekspertti kone-, optiikan ja elektroniikan aloilla vuodesta 2009 lähtien. Maailman innovatiivisten ja teknisesti edistyneimpien taskulamppujen ja laturien valmistaja.


Takuu

Täysi takuu 10 v. asti.Yhteistyön aloittamiseskti meidän kansamme ota yhteyttä osoitteella world@armytek.com tai täytä alla oleva lomake.