Markkinointi ja yhteistyö

Etsimme yhteistyökumppaneita, jotka pystyvät esittämään tietoja yksinkertaisella mutta informatiivisella tavalla. Niitä, jotka haluavat kertoa ihmisille tuotteistamme. Ehkäpä sinä haluaisit olla niiden ensimmäisten joukossa, jotka saavat tuoreimmat tiedot tuotteistamme ja mahdollisuuden kokeilla niitä? Olemme avoimia yhteistyölle.

MITÄ EHDOTAMME

1. Tuotteen integraatio sisältöön.

Toimitamme sinulle tuotenäytteitä, jotka voit integroida sisältöösi

2. Tuotteen arvostelu.

Käytätkö usein taskulamppuja? Lähetämme sinulle tuotteita arvosteltavaksi. Tuote jää sinulle suurimmassa osassa tapauksista. Julkaisemme myös muiden tekemää materiaalia meidän omassa sosiaalisessa mediassa, jossa on osoitettu tekijä ja viite resursseihin.

3. Vieraskirjoitus Armytekin puolesta.

Luomme mielenkiintoista ja ainutlaatuista materiaalia sinun käytettäväksi. Tämän avulla voit monipuolistaa omaa sisältöä ja me saamme loistavan mahdollisuuden toimia eri aloilla asiantuntijoina. Me voimme myös kertoa tästä materiaalista omassa sosiaalisessa mediassa tai e-mail uutiskirjeessä.

4. Lehdistötiedote.

Toimitamme tiedot jostain uudesta tuotteesta, koska haluamme, että juuri sinä pääsisit kertomaan siitä omalle yleisöllesi ensimmäisenä. Tämä mahdollisuus auttaa nostamaan kävijämääriä. Me puolestaan pääsemme kertomaan uusista tuotteistamme nopeasti ja laadukkaasti, ja saamme ne esiteltyä markkinoille.

5. Media- ja mainosartikkelit.

Omistatko blogin, foorumin tai verkkosivuston? Olemme kiinnostuneita mediamainonnasta (bannerit, videot, pre-roll-mainokset jne.) ja tuotteitamme koskevista mainos artikkeleista sivuillasi.

6. Mainonta sosiaalisessa mediassa.

Tarjoamme yhdistetyn mainoskampanjan ryhmien omistajille ja mielenkiintoisille yleisöille sosiaalisessa mediassa (mainosviestit, linkit yleisöihimme, lahjat). Harkitsemme kaikkia ehdotuksia.

7. Sponsorointi.

Voimme toimittaa tuotteita, jotka tukevat sinun omaa toimintaasi ja tarjouksiasi (kilpailupalkinnot, lahjat, bonuksen jne.).

8. Asiantuntija-arvio.

Käytätkö valaisimia ja akkulatureita? Olemme kiinnostuneet Armytek-tuotteita koskevasta mielipiteestäsi ja kutsumme sinut yhteistyöhön! Otamme mielellämme vastaan asiantuntija-arvioita Armytek-tuotteiden laadusta. Puolestamme tarjoamme sinulle tuotenäytteitä ja mahdollisuuden osallistua niiden kehitykseen.

9. Yhteismarkkinointi.

Olemme kiinnostuneita yhteistyöstä, jos olet rinnakkaistuotteiden (esimerkiksi veitset ja muut universaalit työvälineet) tuottaja tai myyjä. Yhteiset projektit, tarjoukset, alennukset, keskinäiset sähköpostiuutiskirjeet, viestit sosiaalisessa mediassa yleisöllemme. Olemme avoimia uusille ideoille.

10. Oma ehdotus.

Onko sinulla omia ehdotuksia molempia osapuolia hyödyttävästä yhteistyöstä? Otamme vastaan kaikki ehdotukset!


Täytä alla oleva lomake ja me vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista.