A01101

Rasva pidentää merkittävästi laitteen osien käyttöikää ja tarjota sinulle paremman ja luotettavan suorituskyvyn.

Tilavuus5 ml
6.50
Varastotilanne
+
A01102

Rasva pidentää merkittävästi laitteen osien käyttöikää ja tarjota sinulle paremman ja luotettavan suorituskyvyn.

Tilavuus10 ml
12.00
Varastotilanne
+
A01104

Polyalfaolefiinipohjainen rasva valaisimen kierteiden ja tiivisterenkaiden voiteluun. Pakkasta, lämpöä ja kosteutta kestävä, ei kuivu ja on vettä läpäisemätön.

Tilavuus
28.00
Varastotilanne
+
A01103

Kun vaihdat valaisimen toimintatiloja ja löysäät sen osia päivittäisen käytön aikana, sen O-renkaat ja kierteet kuluvat niihin kohdistuvan kitkan takia. Olemme kehittäneet tätä varten erityisen kierrerasvan, jonka avulla voit pitää valaisimesi hyvässä kunnossa ja pidentää sen käyttöikää. Paras tuote tätä varten on paksu silikonirasva Nyogel 760G. Rasva on jähmeää eikä se liukene useimpiin nesteisiin, kuten veteen, metanoliin jne. Se pitää nämä ominaisuudet laajalla alalla eri lämpötiloja.

Toinen syy kierteiden ja O-renkaiden rasvaamiseen silikonilla on sen vedenkestävä ominaisuus. Kaikki Armytekin valaisimet voi upottaa 50 metrin syvyyteen ja käyttää niitä sukeltamisen tai harppuunakalastuksen aikana. Silikonirasva parantaa valaisimien vedenkestävyyttä sekä myös mm. helpottaa eri toimintatilojen vaihtamista ja estää kierteiden kulumista. Rasva pidentää merkittävästi laitteen osien käyttöikää ja tarjota sinulle paremman ja luotettavan suorituskyvyn.

Tilavuus25 ml
14.00
Ei varastossa
RAJOITA TUOTTEITA
Hinta

 – 

  • ‎€6
  • ‎€28
Määrä