Palautuskäytäntö

LAADULTAAN RIITTÄMÄTTÖMIEN TUOTTEIDEN PALAUTUS

10 vuoden vaivaton takuu kaikkiin Armytek-valaisimiin (pois lukien akut, laturit, kytkimet ja kiinnikkeet, joilla on vain 2 vuoden takuu). Lisätietoa takuusta löydät tästä.

Tilanteesta riippuen korjaamme tai vaihdamme tuotteen ilmaiseksi. Tämä koskee kaikkia tuotteita tai niiden osia, jotka ovat osoittautuneet viallisiksi tuotteen normaalin käytön tai huollon aikana ostohetkestä lukien, kun ostotapahtuma ja vika on todistettavissa (myös silloin, kun tuote on ostettu jälleenmyyjältä).

Takuu ei kata normaalia kunnossapitoa ja huoltoa, eikä se koske mitään tuotteita tai osia, joita on muokattu, väärinkäytetty, laiminlyöty, vaurioitettu vahingossa, huollettu väärin tai korjattu jonkun muun, kuin Armytek Optoelectronics Inc:n toimesta.

KUNNOSSA OLEVAN TUOTTEEN PALAUTTAMINEN

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseemme, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa ostotapahtumasta. Tätä varten tuotteen pitää olla asiallisessa kunnossa ja kuitin tallessa.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä: service@armytek.fi

Puh.: +358 50 5507266

Jos sinulla on ongelmia tuotteen palauttamisessa määriteltyyn osoitteeseen, ota meihin yhteyttä niin harkitsemme muita vaihtoehtoja.

PALAUTUSMENETTELY JA -EHDOT

Tuotteen palauttamiseksi sinun on asetettava pyyntö RMA-palveluun tilisi kautta, jossa osoitat tuotteen ja palautussyy. Laita mukaan tuotteen alkuperäinen kuitti ja lähetä tuote meille ennakkoon maksetussa postipaketissa.

Huomaa, että asiakas maksaa tuotteen lähetyksen, jos hän palauttaa tuotteen 14 päivän testijakson aikana. Me korvaamme lähetyksen vain tapauksessa, jossa tuotteen palautus suoritetaan meidän syystämme.

Rahat palautetaan sähköisessä muodossa PayTrail-palvelun kautta tilillesi tai pankkikortillesi.

Rahojen palautus tai tuotteiden vaihtaminen on mahdollista vain niiden tuotteiden osalta, jotka on ostettu suoraan Armytek Optoelectronics Inc:lta, 14 päivän testijakson aikana. Palautuksen käsittelyyn ja rahojen palautukseen menee 10-14 työpäivää.

Jos tuote tarvitsee korjata tai vaihtaa, tai jos sinulla on muita kysymyksiä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: service@armytek.fi