Tarkenna hakua

Puhuessamme ulkokäyttöön tarkoitetuista valaisimista voimme kuvailla hyvin monenlaisia käyttötarkoituksia. Toisaalta ulkovalaisin voi olla tehokas ja huipputeknologinen, suunniteltu useammalle harrastusalalle kuten vaellus, pyöräily, kalastus ja extreme-pelit. Toisaalta se voi myös olla pieni taskulamppu jatkuvaan käyttönön tai mini-LED-taskulamppu arkikäyttöä varten. Käyttötarkoituksesta riippuen ulkokäyttövalaisimet eroavat toiminnaltaan ja muilla ominaisuuksillaan.

Retkeilyvalaisimilla on yleensä hyvä valoteho, useampi käyttötila ja, mikä tärkeintä, pitkä käyttöaika. Niiden on myös oltava vesi- ja iskunkestäviä jotta ne voisivat taata luotettavuutta eri tilanteissa. Korkeateknolooginen retkeilyvalaisin tarjoaa jatkuvan ja kirkkaan valon pitkäksi käyttöajaksi, kuluttaa akun virtaa säästäväisesti eikä koskaan menetä toiminnallisuuttaan vaativissa olosuhteissa.

Kodinhoito- ja arkikäyttövalaisimia käytetään erilaisissa elämäntilanteissa. Voit käyttää arkikäyttövalaisinta käydessäsi kellarissa tai koirakävelyllä, ulkona yöllä, auton korjauksessa jne. Se on yleensä helppokäyttöinen pieni LED-taskulamppu, jossa on 3-4 käyttötilaa ja laajasti käytettyjä akkuja joita on saatavilla jokaisesta kaupasta. Pienen painon ja kompakttisen koon ansiota voi pitää sellaisen taskulampun aina käden ulottuvilla.

Jokapäiväkäyttöön voit valita Mini-LED-valaisimen, jonka voi helposti laittaa taskuun tai laukkuun, se antaa valoa tavallisissa tilanteissa –  auttaa etsimään tavaroita laukusta tai autosta, valaistaa pimeän huoneen jne. Tälläiseen käyttöön sopii myös yhdellä kädellä ohjattava avainperävalaisin yhdellä tai kahdella käyttötilalla. Laittamalla minivalaisimen avaimenperään varmistat ettet unohda taskulamppuasi kotiin ja voit käyttää sitä jokapäiväisessä elämässäsi. 

Armytek Outdoor ja Camping valaisimet vaihtelevat koossa, valon ominaisuuksissa ja virtalähteiden muodoissa, sen ansiota sinulla on todella laaja valikoima luotettavia ja korkealaatuisia valaisimia, jotka sopivat täydellisesti tiettyyn käyttötarkoitukseen. Armytek Prime -sarja on ammattilainen, siihen kuulu taskulamppuja täydellisellä stabilisaattorilla sekä valon jännitteen ja lämpötilan indikaatiolla. Jokainen Armytek Prime -valaisin tarjoaa jatkuvan valon laajalla valokentällä ja useammalla käyttötilalla täyttääkseen kaikki vaatimuksesi. Prime on täydellinen valaisin ulkokäytössä ja retkeilyllä, sen sivukytkin on suunniteltu extremiä rakastaville, urheilijoille ja ulkojioille. Armytek Partner –sarjaan kuuluu helppokäyttöisiä ja ergonomisesti muotoiltuja valaisimia. Armytek Partner taskulamppuja samoin kuin Prime-taskulamppuja on saatavilla eri koossa ja erityyppisillä paristoilla tarjoakseen sinulle täydellisen toimivuuden ja pitkän käyttöajan.