Tarkenna hakua

Taktiset valaisimet ovat kehitetty ja suunniteltu erityisesti käytettäväksi aseen kanssa. Niitä käytetään kädessä pitäen tai aseeseen asennettuina tarjoakseen riittävän tähtäys- ja osumatarkkuuden. Tälläinen erikoissuuntautuminen määrittelee korkealaatuisen taktisen valaisimen tärkeimpiä ominaisuuksia. Koska sitä on käytetty aseissa, taktisen valaisimen on oltava kevyt ja iskunkestävä.

Ottaen huomioon, että asevalaisinta käytetään usein hyvin vaativissa olosuhteissa, sen on oltava erittäin luotettava ja kestävä, vedenpitävä ja lämmönkestävä. Taktisen lampun toiminnasta: sen on pakko tuottaa korkeaa valontehontehoa pitkässä ajassa, sillä on oltava monenlaisia käyttötiloja joita voi soveltaa erilaisiin tilanteisiin.
  

Taktisia valaisimia yleensä käytetään sellaisilla aloilla kuin metsästys, armeija, poliisi ja puolustusvoimat. Mikä on tärkeintä valoille näillä aloilla? Puolustusvoimalamppua yleensä pidetään kädessä. Se tarkoittaa, että valittaessasi poliisitaskulamppua sinun täytyy ehdottomasti kiinnittää huomiota painoon ja siihent että se pysyy tukevasti kädessä. Tällaisillä valaisimilla pitäisi olla myös erittäin korkea maksimaalinen teho ja Strobe-tila, koska niitä käytetään usein viedäkseen vihollisen harhaan tai sokeuttaakseen häntä väliaikaisesti. Useimmat puolustusvoimataskulamput ovat varustettu hammastetulla iskunkestävällä terävällä reunalla jota voidaan käyttää lasin rikkomiseen ja puolustukseen.

 
Armeijavalaisimet ovat yleensä tynnyriin asennettuja, sen takia paino on tärkeä tässäkin käytössä. Näillä taktisilla valaisimilla pitää olla pitkä käyttöaika, koska ei ole helppoa vaihtaa paristoa taistelukentällä. Valokeilan on oltava fokusoitu ja ulottuva suurelle etäisyydelle. Sen lisäksi korkeatasoisella sotilaallisella valaisimella on oltava vankka rakenne käytön- ja iskunkestävällä rungolla jotta se kelpaisi äärimmäisiinkin olosuhteisiin. Taisteluun tarkoitettu hammastettu kehys ja Strobe-tila ovat myös hyödyllisiä lähitorjunnassa ja johtaessa vihollisen huomio harhaan.
 
Metsästysvalaisimet ovat funktionalisuudessaan samanlaisia kun armeijavalaisimet ja niissä pitää yhdistyä samanlaisia ominaisuuksia: kohdistunut valo ja pitkä säde-etäisyys, pudistus- ja iskunkestävyys, kevyt paino ja pitkä toiminta-aika. Lisäksi LED-metsästysvalojen pitää olla yhteensopiva eri värisuodattimien, kiinnikkeiden ja kaukosäätimien kanssa, jotta niiden käyttö olisi tehokas ja mukava.

Armytek on tehnyt taktisia valaisimia vuosien aikana, meidän kokeneet insinöörimme tietävät tasan tarkkaan mitä asevalaisimieen pitää sisäältyä. Armytek valaisimet eivät ole pelkästään parempia kuin muut valaisimet mutta ne ovat ainutlaatuisia, niissä yhdistyy korkein mahdollinen suorituskyky ja huipputeknologiat. 

Tarjoamme sinulle jatkuvan kirkkauden, korkean valotehon, ohjeilmoitavia käyttötiloja ja kestävän rakenteen. Armytek armeija- ja metsästysvalaisimet on paras valinta lainvalvontaviranomaille, poliiseille, sotilaille ja metsästäjille.