Tarkenna hakua

LED-otsalamput ovat erikoisvalaisimia, jotka antavat valoa useampaan tilanteeseen. LED-otsavalaisimia käytetään laajalti ammatti- ja arkikäytössä. Otsavalaisimia käytetään mm. luolantutkimuksessa, kaivostöissä, erinäisissä urheilu lajeissa, retkeilyssä -ja ulkoilussa, viranomaisten käytössä, metsästyksessä yms.

Valon ominaisuudet otsavalaisimissa voivat vaihdella huomattavasti. Arkikäyttö- ja retkeily otsalampuissa laaja valokenttä on tärkeämpi kuin valon kirkkaus ja kantama. Valopisteen on oltava laaja ja sen tulee kattaa laaja-alue tarjoten valoa kaikille lähietäisyydellä oleville. Ammattimaisella ja taktisella otsavalaisimella on yleensä korkea valoteho, joka tuottaa kirkkaamman leveän valokentän pidemmällä kantamalla.

Ulkoilu - ja retkeilyotsalamput voivat olla varustettuja kylmällä, neutraalilla ja lämpimällä valkoisella LED-valolla, voit valita niistä sinulle mieluisimman. Ammattimaisten LED-otsalamppujen on myös tärkeää tarjota jatkuvaa kirkkautta sillä monissa käyttötilanteissa lamppujen tulee tuottaa voimakasta valoa jatkuvasti pitkälle aikavälille.

Koska nämä lamput kiinnitetään päähän, niiden pitää olla ehdottomasti kevyitä ja pienikokoisia. Otsavalaisimen kiinnitysnauhan on tarjottava yhdessä luotettavuutta ja mukavuutta. Laite pitää olla helposti kiinnitettävä ja irroitettava. Otsalamput kaivostyöläisille, kaivureille, speleologeille ja muille extreme-lajien harrastajille vastaavat usein korkeimpiin odotuksiin veden – ja iskunkestävyyksien ja vaativimpien olosuhteiden osalta. Korkealaatuisilla valaisimilla on muutamia eniten tarvittuja ja eri tilanteisiin sopivia käyttötiloja. Ne ovat helppokäyttöisiä ja yleensä niitä voi ohjata yhdellä kädellä.

Armytek tarjoaa kolme korkeateknologista otsalamppu sarjaa: Armytek Elf, Wizard ja Tiara. Armytekin otsalamput eroavat toisistaan niin valon ominaisuuksissa, voimalähteissä, LED  elektroniikassa kuin kantamissa. Armytek Wizard Pro otsavalaisin on tehokkaampi ja varustettu laajennetulla elektroniikalla, joka tarjoaa jatkuvaa kirkkautta ja ohjelmoitavia asetuksia.