Tarkenna hakua

LED-otsalamput ovat erikoislamppuja jotka kiinnitetään päähän erikoispannoilla, ne antavat valoa useampaan tilanteeseen. LED-otsalamppu voi olla erittäin hyödyllinen tilanteissa kun tarvitset molemmat kädet tekemään jotakin työtä. Otsalamput ovat laajasti käytettyjä sellaisessa ammattitoiminnassa kuin luolantutkimus, kaivostyö, hiihto, suunnistus, vuorikiipeily jms. Metsästäjät ja armeijan upseereit käyttävät taktisia otsavalaisimia erikoisominaisuuksilla. Monet ihmiset käyttävät erilaisia otsavalaisimia päivittäin.  On olemassa retkeily- ja ulko-otsavalaisimia, otsavalaisimia juoksua ja extreme-urheilua varten. 

Valo otsalamppuissa. Valon ominaisuudet otsavalaisimissa voivat vaihdella huomattavasti. Arkikäyttö- ja retkeilyotsalampuissa laaja valokenttä on tärkeämpi kuin valon kirkkaus ja voimakkuus. Valopisteen on oltava laaja ja sen on kaattava suuren alueen antamalla valoa kaikille puolille lähietäisyydellä. Ammatilaisella ja taktisella otsavalaisimella on yleensä korkea valoteho joka  tuottaa kirkkaan leveän valokentän suuremmalla etäisyydellä. Ulkokäyttöotsalamput voivat olla varustettuja kylmällä, neutraalilla ja lämpimällä valkoisella LED-valolla, voit valita niistä mieluisamman. Ammattikäyttöön tarkoitetuissa LED-otsalampuissa on myös tärkeää, että kirkkaus pysyy samana, koska monissa tilanteissa niiden on annettava voimakasta valoa jatkuvasti pitkän ajan kuluessa.

Runko ja toimivuus. Koska nämä lamput kiinnitetään päähän, niiden pitää olla ehdottomasti kevyitä ja pienikokoisia. Otsavalaisimen kiinnitysnauhan on oltava luotettaa ja mukava, laite pitää olla helposti kiinnitettävä ja irroitettava. Otsalamput kaivostyöläisille, kaivureille, speleoloogeille ja muille extreme-harrastajille yleensä pitävät olla vesi- ja iskunkestäviä haastavissa olosuhteissa. Korkealaatuisilla valaisimilla on muutamia eniten tarvittuja, eri tilanteisiin sopivia käyttötiloja. Ne ovat helppokäyttöisiä ja yleensä niitä voi ohjata yhdellä kädellä.

Armytek tarjoaa kahta korkeateknologista otsavalaisintyyppiä: ArmytekWizard ja ArmytekTiara. Armytekin otsalampuissa on laaja ominaisuuksien vaihtelu, ne ovat erilaisia painoltaan, niissä on erikoiset voimalähteet, LED:it, elektroniikka ja valoetäisyys. ArmytekWizard Pro otsavalaisin on tehokkaampi ja varustettu laajennetulla elektroniikalla, joka tarjoaa jatkuvaa kirkkautta ja ohjelmoittavia asetuksia. Se on uniikki laadukas Armytek Otsalamppu inspiroiduille ammattilaisille. ArmytekTiara on kompakti AA-otsavalaisin ulko- ja jokapäiväkäyttöön - juoksu, retkeily, hiihto, kalastus jne. Vaativien ja innovaattisten ominaisuuksien takia Armytekotsa otsalamput ovat parhaita vaihtoehtoja kokeineille ihmisille.
.