Tarkenna hakua

Pelastus- ja etsintäkategoriaan kuuluvat erittäin tehokkaat lamput jotka ovat käytössä poliiseilla, pelastajilla sekä etsintäoperaatiolla. Ihmisiä ja esineitä etsivien sekä ihmisiä tapaturmista pelastavien ammattilaisten varustukseen pitää kuulua kirkkaita valoja suurella valoetäisyydellä ja laajalla valokentällä.
 
Korkealaatuisten ammatilaisten pelastusvalaisimien on oltava vedenkestäviä (jopa upotuksen kestäviä), iskunkestäviä ja toimiviä sekä matalassa että korkeassa lämpötilassa. Lisäksi pelastuslampun pitää pysyä kädessä myös silloin, kun kädet ovat märät tai niissä on hanskat. Valaisimet korkeammilla luumenien määrillä ovat myös laajasti käytetty etsintäoperaatioissa. On tärkeää että etsintätaskulampun valo yltää kauas ja samalla kaattaa laajan alueen. Näissä valoissa neutraalivalkoise tLEDit ovat parempia, koska ne eivät ole niin häikäisevä ja niiden avulla käyttäjät voivat nähdä enemmän yksityiskohtia.
 
Armytek Barracuda on varustettu maailman kirkkaimmalla ja erittäin tehokkaalla Cree LED XM-L2 –valolla, se tuottaa korkean intensiteetin ja on tukevarakenteinen ja luotettava. Tässä haku- ja pelastusvalossa on syvä heijastin tehokkailla käyrillä, joka tuottaa leveän valokeilan suurelle etäisyydelle. Nämä ominaisuuden yhdistettynä pysyvään kirkkauteen, keveyteen ja helppokäyttöisyyteen tekevät Barracudasta täydellisen etsintävalon upealla suorituskyvyllä ja korkeimmalla mahdollisella luotettavuudella..