Tarkenna hakua

Valaisimet

Tänäpäivänä LED-valaisimiä pidetään maailman luotettavimpinä ja tehokkaimpina valolähteinä. Mutta mitkä ominaisuudet tekevät niistä laajasta valikoimasta poikkeavia? Syynä ovat LED-valojen tarjoamat kiistattomat edut. LED:in käyttöaika on olennaisest pidempi kuin kaikilla muilla valolähteillä. Modernin LED:inkäyttöaika on jopa 50 0000 tunta. Toinen tärkeä asia on se, että LED:it tuottavat suurimman mahdollisen valotehon – LED-lamppujen lumenien määrä (joissa valontehoa mitataan) yltää tuhansiin! Ja tärkein LED-valaistuksen etu on alhainen virrankulutus, joka takaa akulle ja taskulampulle pidemmän käyttöajan. Täten, varustamalla itsesi korkealaatuisella LED-taskulampulla saat enemmän tehoa, kirkkaamman valon ja kestävämmän valolähteen. Näiden ominaisuuksien lisäksi saat luotettavanlaitteen hyvällä hinta-laatusuhteella.

On olemassa hyvin monenlaisia LED-valojen muotoja, mikä tekee mahdolliseksi laajan valikoiman erilaisia, jokaiseen käyttötarkoitukseen soveltuvia taskulamppuja. Tehokkainta ArmytekBarracuda LED-taskulamppua käytetään etsintä- ja pelastusoperaatioissa joissa korkea teho ja laaja valokenttä ovat tärkeitä. Erimuotoisista kestävimmistä, tehokkaimmista ja kirkkaimmista taskulampuista korkealla iskunkestävyydellä on tullut välttämätön väline metsästyksessä, sotilaallisessa ja muussa taktisessa käytössä. Vedenkestäviä ja upotuksen kestäviä valaisimiä käytetään laajasti sukelluksessa ja sukelluskalastuksessa. Sen lisäksi on olemassa runsaasti erilaisia pienikokoisia LED-tasku- ja otsalamppuja tavalliseen käyttöön – isommista ja tukevammista, kodinhoidossa ja harrastuksissa käytettävistä pieniin arkikäyttöön tarkoitettuihin lamppuihin avaimenperässä.
 
Armytek tarjoaa vain korkeanlaatuisia ja kehittyneimpiä LED-valaisimia täydellisesti tasapainotetuilla ominasuuksilla. Armytek valaisimet yhdistävät sisällään ainutlaatuisia teknologioita joita ei ole saatavilla muilta tuottajilta. Tuotteitamme kehittää joukkue päteviä ja kokeneita asiantuntijoita, ne valmistetaan parhaista materiaaleista käyttäen viimeisempiä innovatiivisia komponentteja, joten ne ylittävät korkeimmatkin odotukset. Kehitämme jatkuvasti LED-lamppujamme sekä laajennamme valikoimaamme, jotta tuotesarja kaattaisi kaikkia mahdollisia käyttötarkoituksia. Ei ole väliä mihin työ- tai harrastuskäyttöön tarvitset LED-taskulamppua, voit valita yhden Armytek uusimman teknologian mukaisista, tehokkaista ja kirkkaista lampuista ja saada täsmälleen sen mitä haluat.