Korkealaatuiset valaisimen tarvikkeet voivat laajentaa huomattavasti mahdollisuuksia ja käyttöaloja ja samalla parantavat suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Metsästys- ja armejakäytössä oikea varusteiden valinta voi olla ’puolet taistelusta’. Kestävä ja vahva asekiinnike mahdollistaa valaisimen kiinnittämisen asepiippuun ja sen tehokkaan käytön tähtäämisessä. Kaukokytkimet lisäävät käyttömukavuutta ja sallivat suoran pääsyn valaisimeen pitkissä aseissa.

Erillaiset valaisinfiltterit muuttavat valon valkoisesta vihreään, punaiseen tai siniseen tilanteesta riippuen.

Erikoisominausuuksien takia värifiltterit ehdoittavat sopivimpia vaihtoehtoja erillaisiin aktiiviteetteihn. Luotettava ja voimakas paristo suurella kapasteetilla antaa valaisimelle parhaan suorituskyvyn ja pitkän käyttöajan. Paksu rasva pidentää valaisimen käyttöiän ja parantaa sen kestävyyttä ja vedenpitävyyttä.
 
Armytek tarjoaa vain korkeanlaatusia lisätarvikkeita jotka sopivat täydellisesti armytekvalaisimiin  ja joita on helppoa ja mukavaa asettaa. Meidän taktiset lisätarvikkeet ovat kehitetty armytek metsästys- ja armeijavalaisimien käyttöön tarjoakseen sinulle keinoja parantamaan suorituskykyä ja käytön tehokkuutta.