Laajennettu haku

 

Li-ion paristot ovat tänä päivänä laajasti käytetty virtalähde valaisimille ja muille laitteille, sen takia on tärkeää hakea itsellesi ’smart’ ja luotettavan LI-Ion laturin. Laadukas Li-Ion -laturi sallii intensiivista virran kulkua ja lataa akkua lyhyimmässä mahdollisessa ajassa. Toinen tärkeä asia mihin pitää kiinnittää huomiota laturin valinnassa on suojaus ylilataantumisesta. Jos sinulla on halpa ja yksinkertainen 18650 laturi kannattaa aina katsoa aikaa ettet jätä paristoa latautumaan liian pitkäksi ajaksi koska se voi vahingoittaa akun osia.

Mutta korkealaatuinen Li-Ion-laturi katkaisee virran automaattisesti, kun akku on ladattu kokonaan. Kehittyneillä moderni Li-ion latureilla on kaksi (tai enemmän) riippumatonta kanavaa joiden avulla voit ladata Li-Ion-akkuja eri jännitteen arvolla. Se tarkoittaa, että voit laittaa ne 18650 laturiin huolehdimatta siitä että ne ylilatautuvat tai toisinpäin, eivät lataudu tarpeeksi.

Ihmisille jotka matkustavat ja viettävät paljon aikaa ulkona tuottajat ehdoittavat Li-Ion laturin 12V-adapterin kanssa jolla voit ladata pariston automatkan aikana.