Armytekin valikoimassa on erityyppisiä korkeanlaatuisia paristoja suurella kapasiteetilla. Tavallisesti taskulampuissa käytetyistä paristoista laadukkaimmat ja luotettavimmat ovat litium CR123A paristot ja rechargeable li-ion paristot 18650. Ne antavat tehokkaille laitteille kuten taskulampuille ja kameroille toimitusvarmuutta ja pitkän toimivuusajan.

18650 Li-ion paristoissa on suurin mahdollinen kapasiteetti, sen takia niitä käytetään pääsääntöisesti paljon energiaa kuluttavissa ammatilaisissa korkeateknologisissa valaisimissa. Tarjoamme myös  suojattuja 18650 paristoja joita voi turvallisesti käyttää valaisimissa. Meidän taktiset valaisimet – ArmytekPredator ja Viking – ovat modifioitu sisäänrakennetulla paristoa suojaavalla luukulla, joten ne ovat täydellisesti sopivia epäsuojattujen 18650 Li-ion ja LiFePO4 paristoihin. Niissä voi käyttää myös Panasonic 18650 paristoja suuremmalla kapasiteetilla saadakseen kauempaa tehoaikaa tai LiFePO4 paristoja jotka pitävät käyttölämpötilaa alhaisena ja latautuvat nopeasti. Suojattu 18650 Li-Ion paristo sisältää erikoisen sähköisen suojan täysiltä tyhjentämisestä, ylilaatautumisesta ja oikosulusta. 18650 Li-Ion paristot antavat turvallisen ja tehokkaan käytön voimakkaille suurilla ampeeriluvuilla toimiville taskulamppuille, kuten Armytek Barracuda.

Pienen koon takia CR123A paristoja on usein käytetty EDC -taskuvalaisimissa. Huolimatta siitä CR123A litium paristo on aika tehokas ja sitä voi käyttää myös edullisena vaihtoehtona valaisimissa suuremmalla suorituskyvyllä. CR123 paristoista voi myös tulla täydellisiä varavoiman lähteitä kun ei ole mahdollisuutta ladata 18650 akkuja.