Takuu

10 vuotta vaivatonta takuuaikaa

  • Armytek Optoelektroniikan Inc. takaa tuotteidensa materiaali- ja valmistus virheettömyyden.
  • 10 years no-hassle warranty on Armytek flashlights (it excludes batteries, chargers, switches and connectors which have 2 years warranty).
  • Tämä takuu ei kata normaalia kulumista ja huoltoa eikä se koske tuotteita tai osia, jotka ovat muokattu, väärinkäytetty, vahingoitettu huolimattomuuden, onnettomuuden tai väärään huollon takia tai jos ne on korjattu muualla kuin ArmytekOptoelektroniik Inc.
  • Me korjaamme tai vaihdamme ilman maksua tuotteita tai osia, jotka on todettu viallisiksi normaalissa käytössä ja huollossa 10- vuoden kuluessa ostopäivästä, myös jos olet hankkinut tuotteen jälleenmyyjältä.

Testijakso

Annamme 30-päivän tyytyväisyystakuun. Suosittelemme, että tarkastat tuotteen tämän 30- päivän jakson aikana.

Returns

If your purchase, for any reason, doesn't meet your requirements, you may return it within 30 days of receipt of your shipment. To return a product, you should set a request at RMA-service through your account, where you must choose the proper product and the return reason. Include the original invoice for the product and send the package prepaid to us.

You can return your product by post to Finland by the address:

Hitsaajankatu, 7

00810 Helsinki, Finland

Ota yhteyttä: +358 (50) 3398075


Vaihdot ja palautukset

Saat palautuksen alkuperäisen maksutapasi kautta. Rahan palautukset ja/ tai tuotteen vaihto myönnetään ainoastaan suoraan Armytek Optoelektroniikasta Inc. ostetuille tuotteille. Palautuksen käsittely- ja suoritusaika on 10-14 arkipäivää. Huomaa, että voimme palauttaa alkuperäiset postikulut vain, jos palautuksen syynä on meidän virheemme.

Jos tarvitset korjausta/vaihtoa tai jos sinulla on kysyttävää otathan yhteyttä sähköpostitse:

service@armytek.fi

Mitä asiakkaat sanovat