Mon-Fr 09:00 - 17:00 (GMT+2)

Lakkauta käyttäjätili

Oletko varma, että haluat poistaa käyttäjätilisi ja kaikki henkilötietosi?

Kun käyttäjätilisi on poistettu, menetät kaikki bonuspisteesi.

Sinun tulee säilyttää kaikki kuitit takuuta varten, sillä poistamme kaikki muut ostojasi koskevat tiedot.