Mon-Fr 09:00 - 17:00 (GMT+2)

Armytek Edut

Kanadalainen valmistaja ja oma tehdas Kiinassa.
Käyttää vain parhaita USA:ssa ja Japanissa valmistettuja komponentteja.
Modernit Cree-LEDit.
10 vuoden vaivaton takuu.
Korkeatasoinen vesi- ja pölytiiviysstandardi IP68 - taskulamput toimivat jopa 50 metrin syvyydessä.
Kestävyys - voit pudottaa valaisimen 30 metrin korkeudelta.
Tasainen ja kantava valokeila jopa -25 asteen pakkasessa ja vähäisellä akkulatauksella.

MIKÄ TEKEE ARMYTEKIN VALAISIMISTA NIIN AINUTLAATUISIA?

Pitkän kantaman optiikka – lamppujen heijastimet maksimoivat valosäteen konvergenssin käyttämällä paraabelia paljon tehokkaampia heijastuskäyriä. Tämä tekniikka erinomaisen valokeilan kantavuuden sitä käyttävissä valaisimissa.
FLAT – stabilisointitekniikka takaa vakaan ja pitkän valokeilan jopa silloin, kun valaisimen akku on vähissä tai kun sitä käytetään vaikeassa ympäristössä. Meidän ohjain on maailman ainut, joka tarjoaa useita eri tiloja valon kirkkauden stabilisointiin.
FIREFLY – mikrotila mahdollistaa valaisimen käytön jopa silloin, kun sen elektroniikka on pettänyt. Se käyttää virtaa niin säästeliäästi, että valaisin voi toimia sitä käyttäen yhdellä virtalähteellä yhtenäisesti yli 4 kuukautta. Kriittisessä tapauksessa tämä voi pelastaa ihmishenkiä.
Elektroniikan - automaattiseurantatekniikka mahdollistaa sopivan toimintatilan valitsemisen kriittisellä hetkellä.
Älykäs litiumionisuojaus suojaa ja pidentää valaisimen kalliin akun käyttöikää, sekä estää epämiellyttäviä tilanteita, joissa suojaustoiminto kytkeytyy odottamatta.
SLIM - suunnittelu takaa valaisimen kestävän mutta kevyen rakenteen. Tämä on tärkeää, kun valaisin kiinnitetään aseeseen tai kun sitä käytetään vaikeissa olosuhteissa (mm. kiipeily-, luolatutkimus-, sotavarusteet).
Helppo toimintotilojen vaihtaminen ja mahdollisuus täydelliseen uudelleenkonfigurointiin erityistarpeiden mukaan. Käyttäjä voi muuttaa toimintatilojen määrää, kirkkautta, strobo-taajuutta, akkutyyppiä, viimeksi käytetyn tilan automaattista tallennusta jne. Tilat valitaan automaattisesti niin, ettei niitä tarvitse konfiguroida.
STEADY - stabilisointitekniikka mahdollistaa LiFePO4-akkujen käytön, tarjoaa voittamattoman kestävyyden pakkasta vastaan ja omaa valaisinluokkansa parhaan valmisteluajan, enintään 10 minuuttia. Mikään toinen valaisin ei kykene toimimaan näissä olosuhteissa näin vakaalla.